WEDSTRIJD FC Dynamic Houthalen - ZVC Mannschaft Kortessem  3 - 6  (1-2)

DATUM 04-11-2011  20:45

DOELPUNTEN Sleypen Sven 0-1, Klawitter Jurgen 0-2, Debusschere Mark 1-2, Vanecht Sven 2-2, Klawitter Jurgen 2-3, Princen Kenneth 2-4, Claes Tom 3-4, Sleypen Sven 3-5, Sleypen Sven 3-6

VERSLAG Vandaag stond pas onze Eerste thuis wedstrijd van het seizoen 2011/2012 op ons programma. Onze tegenstander was ZVC Mannschaft Kortessem, een club die het maximum van de punten heeft en in goede vorm is. Wat van ons niet gezegd kan worden vermits wij 3 weken terug pas onze Eerste wedstrijd konden afwerken en dus wedstrijd ritme te kort komen. Na een aftast ronde van 10 minuten kwamen en de bezoekers het best uit de startblokken en konden ze 2 keer kort na elkaar scoren via Sleypen Sven en Klawitter Jurgen. Maar nog voor de rust konden wij de score milderen door een doelpunt van Debusschere Nark 1 – 2 was dan ook de ruststand na een aangename Eerste helft.

In de Tweede helft ging de thuisclub op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er al na 5 minuten door Sven Vanecht 2 – 2 en alles was weer te herdoen. Maar wederom konden de bezoekers 2 keer scoren vrij kort achter elkaar via Klawitter Jurgen en Princen Kenneth 2 – 3 en 2 – 4. Maar wij gaven ons niet gewonnen en konden via Tom Claes de 3 – 4 scoren in een spanende wedstrijd. Maar in de laatste 5 minuten gingen wij toch nog onderuit door 2 doelpunten van Sleypen Sven 2 – 6 eindstand.